U bevindt zich hier: Home
 Feijen & De Vries notarissen adviseren en begeleiden u bij belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Op het gebied van het personen- en familierecht, erfrecht, onroerend-goedrecht, ondernemigngsrecht en agrarisch recht. Wij zijn ervaren mediators, scheidingsspecialisten en estate planners.
 
Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Want naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in onze tarieven.

Een huis voor samenwoners

Een huis hebben is voor samenwoners heel iets anders dan voor getrouwde mensen. Om nagenoeg dezelfde rechten te krijgen als welke gehuwden op grond van de wet hebben, moeten samenwoners zelf regelingen treffen en vastleggen in een notariële akte. Dan krijgen de meeste afspraken dezelfde werking als de wettelijke rechten van getrouwde huisbezitters en – huurders.
Lees hier over de haken en ogen voor samenwoners die een huis kopen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Feijen & De Vries Notarissen

Eperweg 3
8181 ET Heerde
T: (0578) 69 26 22
F: (0578) 69 48 74

Zo denken cliënten over ons!


Goed of goedkoop

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loading...