U bevindt zich hier: Home

Voor belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Als notarissen zijn wij gespecialiseerd in mediation, echtscheiding, estate planning en fiscaal advies.

 
Is het uw kleinkind, het ontmoeten van een nieuwe liefde of het stuklopen van een relatie. Op zulke momenten wordt meestal niet gedacht aan het testament, terwijl dat wel zou moeten! Dergelijke gebeurtenissen zorgen vaak voor een grote verandering in iemands leven. Doe daarom de gratis testamentcheckDe vragen in deze checklist helpen u na te denken over de mogelijkheden van uw (nieuwe) testament en wat u belangrijk vindt om daarin vast te leggen. Na het invullen ontvangt u een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten op basis van de gegeven antwoorden. Deze informatie is te gebruiken als voorbereiding op het gesprek dat u met een van onze medewerkers kan maken.
 

Kijk ook op onze campagnewebsite http://www.testamentmoment.nl/. Daar staan diverse situaties om u aan het denken te zetten: is dit mijn ‘testamentmoment’? In totaal worden ongeveer twintig situaties getoond. 
 

Wettelijke regels erfrecht

De wet waarin het erfrecht wordt geregeld heeft het goed voor met de langstlevende echtgenoot. Moest voorheen de echtgenoot via een testament worden beschermd tegen de aanspraken van uw eventuele kinderen, tegenwoordig is dat in de wet verankerd met de wettelijke verdeling.

 

Inloopspreekuur

Er is een kosteloos inloopspreekuur op ons kantoor op iedere dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Het is niet bedoeld voor zaken die al in behandeling zijn.

Voor het inloopspreekuur hoeft u géén afspraak te maken. Bij drukte kan het zijn dat u even moet wachten. Een gesprek zal normaal gesproken niet langer duren dan 15 minuten. Mocht een gesprek langer duren,dan zal hiervoor een afspraak worden ingepland.

Feijen & De Vries Notarissen

Eperweg 3
8181 ET Heerde
T: (0578) 69 26 22
F: (0578) 69 48 74

Zo denken cliënten over ons!


Openingstijden

Iedere werkdag van 08.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie?

Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Loading...