Echtscheiding

Al vanaf 1995 houden wij ons intensief bezig met scheidingsafwikkeling. Gebruik onze deskundigheid en onpartijdigheid! Wij helpen u niet alleen bij de juridische haken en ogen van de formele beëindiging van uw relatie, maar ook als het huis of de aandelen van de BV moeten worden verdeeld, als de hypotheek moet worden verhoogd of als het testament moet worden aangepast.
Wij helpen u met de onderwerpen waarover u regelingen moet maken en de fiscale gevolgen daarvan, het maken van alimentatieberekeningen en uitleg over de wettelijke regelingen. Soms is bij moeilijke beslissingen een bemiddeling nodig om tot een oplossing te komen. Wij zijn ervaren mediators. Jaarlijks begeleiden wij tientallen scheidingen.
 
Onze werkzaamheden zijn in grote mate afhankelijk van wat u zelf kunt en wilt. Wat u zelf (goed) kunt regelen laten wij ook graag aan uzelf over. Wij geven de benodigde informatie, helpen u bij het maken van een regeling, toetsen of uw regeling mogelijk is en of u niets vergeten bent en wij zetten deze vervolgens op papier in een scheidingsconvenant.
Door deze werkwijze blijven de kosten voor u beperkt en kunt u een heel ingrijpende aangelegenheid in uw leven met zo min mogelijk emotionele en financiële schade afsluiten.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Vul dan hier ons contact-formulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 


Loading...